Palvelut

Yksityistunnit

Kaipaatko henkilökohtaista opastusta oman kehon tuntemukseen? Yksityistunnin aikana käymme läpi kehontunnistamista, hengitystä ja kehon linjausta. Tämä tunti on vain Sinua varten ja rakentuu toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ryhmille

Haluaisitko viettää aikaa yhdessä ystäviesi, polttariseurueen, työporukan tai urheiluseuran kanssa ja samalla tehdä itsellenne hyvää? Suunnittelen teille harjoituksia, jotka pohjautuvat toivomaanne teemaan tai keskittyvät huoltamaan, vahvistamaan ja venyttämään valitsemianne kehon alueita. Ryhmätuntien hinnat vaihtelevat tunnin ajankohdasta, pituudesta ja ryhmän koosta riippuen. Ota yhteyttä niin suunnittelen teille sopivan kokonaisuuden!

Yrityksille

Hyvinvointia ja palautumista yrityksille Olen suunnitellut harjoituspaketin istuma- ja ajatustyötä tekeville ihmisille. Harjoitukset voidaan pitää yrityksen tiloissa työpäivän ohella. Sessiossa keskitymme avaamaan kehoa lempeästi kaikille sopivilla hengitysharjoituksilla, liikkuvuusharjoituksilla ja rentoutuksella. Harjoituksen avulla voidaan parantaa keskittymis- ja stressinsietokykyä, vähentää uupumusta, jännitystä ja kiputiloja, sekä saada uutta energiaa työpäivään. Yhdessä tehdyt harjoitteet vaikuttavat positiivisesti myös työilmapiiriin ja ryhmähenkeen. Ota yhteyttä niin suunnittelen teille sopivan kokonaisuuden!